Elkészítés: A felszeletelt karajt kicsit megklopfolom, sózom, borsozom, és mindkét oldalát bekenem mustárral (nem spórolok). Ezután panírozom, de nem a megszokott módon: a mustáros szeleteket lisztbe, majd tojásba forgatom, és már sütöm is serpenyőben, egy kis forró olajon, hogy szép aranybarna színe legyen.
Az így elősütött szeleteket tepsibe (vagy bármilyen sütőedénybe) rakom, és mindegyik szelet tetejére rakok 1-2 vékony szelet füstölt szalonnát és pár hagymakarikát (lilával és vörössel is szoktam készíteni).
Előmelegített sütőben sütöm kb. 30-40 percig 180 fokon alufóliával lefedve, hogy ne száradjon, majd még kb. 15-20 percig alufólia nélkül, hogy a szalonna is szépen megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.