A húst folyó hideg vízzel leöblítjük, leitatjuk. Egy éles késsel hosszában mélyen bevágjuk, bedörzsöljük sóval és borssal.
A töltelékhez a hagymát letisztítjuk, apróra kockázzuk. A letisztított fokhagymát fokhagymaprésen átnyomjuk. A kétféle mustárt összekeverjük a zöld fűszerekkel, a hagymával és a fokhagymával.
A húst megtöltjük a zöld fűszeres massza bő kétharmad részével, a megmaradt harmadot körben rákenjük. Zsineggel átkötjük, sütőzacskóban sütőlemezre helyezzük. A sütőzacskót a csomagoláson lévő leírás szerint lezárjuk, majd a sütőlemezt a sütőbe toljuk. 200 ºC-on kb. 60 percig sütjük.
A kész húst kivesszük a sütőből, rövid ideig állni hagyjuk, majd a sütőzacskót felvágjuk, a sültet kivesszük. Ha kihűlt, eltávolítjuk a zsineget. A húst felszeleteljük, tálra rendezzük. Paradicsomkarikákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.