Elkészítés: A csirkecombokat bekenem mustárral, sózom, borsozom, megszórom paprikával, hűtőbe teszem 2 órára.
A krumplikat megkapirgálom, felvágom, sós vízben a brokkolival előfőzöm. A patisszont szeletelem, megpucolom, sózom, borsozom, bepanírozom, s egy serpenyőben olajban kirántom. Kiveszem, félreteszem.
A serpenyőbe rakom a csirkecombokat és a krumplit, megsütöm. Amikor már majdnem kész, visszarakom a patisszont és a brokkolit, hogy azok is átmelegedjenek.
A csirkecombot a zöldségekkel tálalom, díszítésként teszek rá koktélparadicsomot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.