Elkészítés: A paradicsomos salsához a paprikákat és a hagymát aprítógéppel feldaraboljuk, majd a hámozott paradicsomokat is (nagyobb darabokra hagyjuk). Hozzákeverjük a sót, a lecsepegtetett konzerves paradicsomot és a lime levét. Hűtőben 1-2 órát állni hagyjuk.
A darált marhahúst az olajon pirítani kezdjük, majd ízlés szerint fűszerezzük oreganóval, chilivel, sóval, borssal, római köménnyel. Kb. 15 perc után adjuk hozzá a leszűrt babot, és további 5 perc alatt az egészet készre pirítjuk.
Egy tűzálló tálba teszünk 2 marék tortilla chipset, megszórjuk a darált húsos babbal, reszelt sajttal, majd mindezt megismételjük, azaz újra rétegezzük a megmaradt chipset a hússal, babbal, sajttal (ameddig az alapanyagok el nem fogynak). Sütőben (felső sütésre állítva) pár perc alatt ráolvasztjuk a sajtot.
A paradicsomos salsával, tejföllel, felkarikázott zöldpaprikával megszórva tálaljuk a nachost.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.