Elkészítés: A vajat a cukorral kikeverjük, aztán hozzáadjuk a tojássárgájákat, apránként a lisztet, a fahéjat, citromhéjat, esetleg szegfűszeget. Az almákat megmossuk, kivágjuk a magházat, felszeleteljük, minél kisebb darabokra, annál jobb. Az almát hozzáadjuk a vajas-lisztes masszához. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és hozzáadjuk a fenti masszához. Kivajazott, kilisztezett formában sütjük, kb. 35-40 percig, előmelegített sütőben. (Elég akkor begyújtani a sütőt, amikor nekifogunk a forma kivajazásához. A sütési idő erősen függ a tűzhely minőségétől is:) )
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.