Elkészítés: A margarint a cukorral és a tojások sárgájával egyenletesre kikeverem, majd belekeverem a túrót is. Ezután a tejet és a vizet összekeverem, és elkezdem melegíteni. Amikor már langyos, hozzáteszem a zselatint, és addig kavarom, amíg az teljesen elolvad benne. Ha megvagyok, hozzáöntöm a túrós masszához, és formába öntöm. Ezután potyogtatok bele gyümölcsöt. Hűtőszekrénybe teszem egy éjszakára, de ha gyorsan kell, akkor csak addig, amig a zselatin megszilárdul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.