Elkészítés: A tésztához a cukrot és a tojássárgákat a vízzel habosra kell keverni, majd hozzáadni a lisztet és a diót, végül a tojásfehérje felvert habját. Kikent, morzsával meghintett és sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütjük 180 fokon, kb. 20 perc alatt. A krémhez a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra kell keverni. 4 dl tejet a 4 evőkanál rétesliszttel krémmé kell főzni, kihűteni, és az előzőekkel összekeverni. Ekkor beletesszük a kókusztejport és a vaníliaaromát, majd tovább keverjük ismét jó habosra az 1 egész tojással. (Tojás nélkül is készíthető!) Amikor a krém jó könnyű, akkor egyenletesen a kihűlt tészta tetejére kenjük. A mázhoz a főzőcsokoládét gőz fölött felpuhítjuk, beleontjük az étolajat, és ettől a máz fényes és könnyen kenhető lesz. A mázzal lefedjük a krémet. Hűtőszekrényben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.