Elkészítés: A sütőporral elkevert liszthez hozzáadjuk a szobahőmérsékletű margarint, 1 db tojást és a többi összetevőt. Ezekből a hozzávalókból közepesen lágy, nyújtható tésztát gyúrunk, majd 30 percig hagyjuk pihenni.
A pihent tésztát kinyújtjuk, 1 db felvert tojással megkenjük a tetejét, majd éles késsel óvatosan bevagdossuk a tetejét. Ezután a tésztát kiszaggatjuk pogácsaszaggatóval, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.