Előkészítés: A narancsot és a grépfrútot kettévágjuk. A gyümölcshúst kikaparjuk, a hártyákat eltávolítjuk. Közben ügyelünk arra, hogy a héjat ne sértsük meg, mert ebben fogjuk tálalni a salátát. A lecsepegő levet felfogjuk.
Elkészítés: A mandulaforgácsot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, majd tányérra borítjuk. A mangót meghámozzuk, húsát falatnyi darabokra vágjuk. A datolyát kimagozzuk, húsát vékony cikkekre vagdaljuk. A gyümölcslöket a lecsepegett lével összekeverjük, a narancs-, illetve grépfrúthéjba szedjük, és megszórjuk a mandulaforgáccsal.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 199 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.