Előkészítés: A narancsot és a grépfrútot kettévágjuk. A gyümölcshúst kikaparjuk, a hártyákat eltávolítjuk. Közben ügyelünk arra, hogy a héjat ne sértsük meg, mert ebben fogjuk tálalni a salátát. A lecsepegő levet felfogjuk.
Elkészítés: A mandulaforgácsot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, majd tányérra borítjuk. A mangót meghámozzuk, húsát falatnyi darabokra vágjuk. A datolyát kimagozzuk, húsát vékony cikkekre vagdaljuk. A gyümölcslöket a lecsepegett lével összekeverjük, a narancs-, illetve grépfrúthéjba szedjük, és megszórjuk a mandulaforgáccsal.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 199 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.