Előkészítés: A mélyhűtött leveles tésztát felengedjük. A tejszínből kemény habot verünk.
Elkészítés: A narancslé feléhez hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, egy csipetnyi sót, és felforraljuk. Feloldjuk benne a zselatint. A vaníliapudingot simára keverjük a maradék narancslével, majd folytonosan kevergetve, lassan hozzáöntjük a forrásban lévő narancsléhez. Kis lángon kb. 1 percig forraljuk. A forró krémet keverőtálba öntjük, hagyjuk, hogy kissé kihűljön, de nem szabad összeállnia. Először a tejszínhab felét gyors mozdulatokkal beleforgatjuk a narancskrémbe, majd óvatosan hozzákeverjük a másik felét is. Fóliával letakarjuk, és 2 órára hűtőszekrénybe A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tésztát kinyújtjuk, lisztezett deszkára rakjuk, és felvert tojással beecseteljük. Hosszában 8 azonos szélességű csíkra szabdaljuk. A csíkokat kb. 2 cm átmérőjű, 15 cm hosszú, előzőleg finoman beolajozott rolósütő kúpokra csavarjuk úgy, hogy a csíkok szélei kissé fedjék egymást. A tésztát kívülről bekenjük tojással, a kúpokat sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük, és 200 fokon, 10 percig, majd 190 fokon további 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd a tésztahengereket óvatosan leválasztjuk a kúpokról. A narancskrémet nyomózsákba töltjük, és megtöltjük vele a rolókat. A hengereket hosszában ketté is vághatjuk, ekkor az egyik felét megtöltjük a krémmel, a másik felét óvatosan rányomjuk. Narancs és grapefruit salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.