Elkészítés: A liszet, a kakaót és a sütőport összekeverjük. Egy másik tálban a puha vajat és a cukrot habosra keverjük, hozzáütjük a két tojást és jól eldolgozzuk. (Nem baj, ha kicsit darabos marad a margarin.) Ráöntjük a lisztre, elkeverjük, akkor jó, ha levegős (keverés közben kis buborékok lesznek a tésztában).
Belereszeljük a narancs héját, majd a narancsot kettévágva belefacsarjuk a levét is. Ekkor jöhet a szegfűszeg vagy a fahéj, ha kell. Ha a narancslétől túl lágy a tészta, kis lisztet teszünk még bele.
Apróra daraboljuk a csokit, és hozzákeverjük az egészhez.
A muffinpapírokat beletesszük a formába, és kb. háromnegyedig töltjük tésztával. Nálam ez a mennyiség 12 darabosra ideális.
220 fokra előmelegített sütőben (gáz: 4-es) kb. 20-25 perc alatt megsütjük, amíg a beleszúrt villára (fogpiszkálóra) már nem ragad a tészta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.