Elkészítés: A vajat a cukorral addig keverjük, míg az utóbbi teljesen fölolvad, és az egész sima, krémszerű lesz. Ez robotgéppel kb. 3 perc. Utána a tojások sárgáját egyenként beledolgozzuk, majd a narancs lereszelt héjával meg kifacsart levével ízesítjük. A kétféle lisztet a sütőporral összekeverjük, az előzőekhez adjuk, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Egy kb. 1,5 literes gyűrűformát kivajazunk, zsemlemorzsával behintjük. A masszával megtöltjük, és közepes lánggal (180 °C; légkeveréses sütőben 165 °C) kb. 40 percig sütjük. Fölszeletelve tálaljuk; ha még gazdagabban szeretnénk kínálni, az eperkrém, a vaníliafagylalt meg a tejszínhab illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.