Elkészítése: A kacsát megtisztítjuk, a “tokokat” a bőréből kihúzzuk. A szárnyas belsejét sóval, borssal bedörzsöljük, a bőrét megszurkáljuk. A kétféle répát a vajon kevergetve kissé megpirítjuk, és a kacsát beletéve körös-körül átsütjük. A borral felöntjük, a babérlevelet beledobjuk, és fedő alatt, időnként megfordítva jó puhára pároljuk. Közben a narancsot alaposan megmossuk, a héját lereszeljük, és annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, tíz percig főzzük. A narancs fehér héját lebontjuk, eldobjuk, a húsát kockákra vágjuk, a narancshéjhoz adjuk, és még öt percig forraljuk. A megpuhult kacsát a levéből kiszedjük, és letakarva félretesszük. A pecsenyeléről a tetején lévő zsírt evőkanállal leszedjük (ezt majd hidegen kenyérre kenhetjük). A narancsos lét a visszamaradt pecsenyelébe öntjük, és mártássá forraljuk. A kacsát feldaraboljuk, forró tálra rakjuk, és kevés narancsos pecsenyelét szűrünk rá. A harmadik, megtisztított, felszeletelt naranccsal díszítjük, és a maradék, kis tálkába szűrt pecsenyelével és burgonyapürével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.