Elkészítés: A combokat és a mellet megmostam, bőrét bevagdostam, majd sóztam, és kevés olajon mindkét oldalát átsütöttem.
A megmaradt kacsazsíros olajat egy hőálló tálba tettem, a húsokat sóztam, borsoztam, 1,2 dl vizet öntöttem rá, belemorzsoltam a tyúkhúsleveskockákat, megmosott narancsot reszeltem rá, és fóliával betakartam. 200 fokon sütöttem, közben a pecsenyelével öntöztem.
A sütés vége felé a beirdalt combokba és mellbe narancsszeleteket tűztem, majd 1 dl vörösbort öntöttem alá. A fóliát levettem, készre, pirosra sütöttem. Nagyon finom, omlós kacsasült lett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.