A tojásokból, lisztből, darált mákból, sütőporból, cukorból, olajból és vízből piskóta tésztát keverünk és 170 °C-on 20-25 perc alatt megsütjük (tortaformában).A cukrot a tejjel felfőzzük majd hozzákeverjük az előzőleg felduzzasztott zselatint. A túrót, a narancshéjjal, joghurttal és a habbá vert tejszínnel összekeverjük. Egy keveset kivéve a krémből összekeverjük a zselatinos tejes sziruppal és hozzáadjuk a krém másik feléhez (gyorsan el kell keverni, hogy ne csomósodjon meg a zselatin). A túrós réteget a megsült kihűlt alapra öntjük és behelyezzük egy negyed órára a hűtőbe, hogy kellően megszilárduljon, majd ezután kanalazzuk rá a csomagolás alapján elkészített és langyosra hűlt tortazselét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.