Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vajazzunk ki egy pástétom- vagy őzgerincformát.
Egy tálban keverjük össze a szobahőmérsékletű vajat a cukorral és a tojásokkal. Ha már homogén a krémünk, keverjük hozzá a sütőporral elkevert lisztet, majd a polentát és a mandulalisztet dolgozzuk bele. Legvégül pedig a joghurtot, a mézet, a narancs levétt és a héját, keverjük el alaposan.
A formába öntjük a keveréket, és kb. 50-55 perc alatt készre sütjük. Kb. 45 percnél tűpróbát végzünk, akkor jó a süteményünk, ha már tiszta a tű, nem ragad rá semmi.
A torta tetejére készíthetünk mázat, ehhez 10 dkg porcukrot kikeverünk 3 evőkanál narancslével. Ezt a selymes mázat csurgatjuk a langyosra húlt süteményre, majd tetszőlegesen narancskarikákkal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.