Elkészítés: A kekszet zúzzuk össze, keverjük össze az olvasztott teavajjal, majd egyenletesen nyomkodjuk el a tortaforma aljában, és tegyük hűtőbe, amíg a töltelék elkészül.
A szilvabefőttet szűrjük le, a magot távolítsuk el, és egy botmixer segítségével pürésítsük. A többi hozzávalóval együtt tegyük egy keverőtálba, és elektromos habverővel keverjük a masszát simára, majd öntsük a kekszes alapra.
Előmelegített sütőben 180 fokon süssük 60 percig, majd hagyjuk a tortaformában kihűlni. 1 órára tegyük hűtőbe, majd a fahéjas tejszínhabbal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.