Elkészítés: A karajszeleteket szélein 2-3 helyen bevagdossuk, kissé kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. A szójaszószt és az olívaolajat összekeverjük, majd a hússzeleteket belerakva legalább fél órát pácoljuk.
Kiszedjük, lecsepegtetjük, liszttel megszórjuk, és felforrósított
serpenyőben mindkét oldalán megpirítjuk, ha szükséges, kevés olajat öntünk alá, majd kevés citromos vízzel felöntve puhára pároljuk.
A megtisztított gombakalapokat ujjnyi szeletekre vágva forró, száraz serpenyőben pirosra sütjük. Bambusznyársra fűzve tálaljuk.
A citromos vajhoz a citromlét kissé meglangyosítjuk, majd fokozatosan
adjuk hozzá a kisebb kockára vágott vajat, közben folyamatosan kevergetjük, ügyelve a langyos hőmérséklet megtartására. A folyamat pár percet vesz igénybe.
Zöldséges rizzsel, pirított burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.