Elkészítés: A tésztához 4 tojás sárgáját 30 dkg cukorral és 14 evőkanál kávéval jól kikeverünk. Hozzáadjuk a darált diót, a 20 dkg lisztet, a fél csomag sütőport, majd a 4 tojás felvert habját. Megsütjük.
A krémhez 20 dkg vajat 15 dkg porcukorral kikeverünk, 1 tojás sárgáját 4 dl tejben 4 evőkanál búzadarával megfőzünk. Ha kihűlt, a vajhoz keverjük.
A krémet a kihült tésztára kenjük, majd a 10 dkg csokit megolvasztva bevonjuk vele a sütemény tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.