Elkészítés: A tésztához 4 tojás sárgáját 30 dkg cukorral és 14 evőkanál kávéval jól kikeverünk. Hozzáadjuk a darált diót, a 20 dkg lisztet, a fél csomag sütőport, majd a 4 tojás felvert habját. Megsütjük.
A krémhez 20 dkg vajat 15 dkg porcukorral kikeverünk, 1 tojás sárgáját 4 dl tejben 4 evőkanál búzadarával megfőzünk. Ha kihűlt, a vajhoz keverjük.
A krémet a kihült tésztára kenjük, majd a 10 dkg csokit megolvasztva bevonjuk vele a sütemény tetejét.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.