Elkészítés: A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a margarint, a citrom levét és lereszelt héját. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a margarinos masszával jól összedolgozzuk. Az így kapott tésztát 3 részre osztjuk.
Az első adagot kikent tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben, közepes hőfokon megsütjük. Amíg sül, a második részhez hozzáadjuk a kakaót, a harmadik részhez pedig az ételszínezőt. Megsütjük a másik két adagot is, majd amikor a tészták kihűltek, a három réteg közé lekvárt kenünk.
A mázhoz a csokoládét megolvasztjuk, belekeverjük az olajat, és a süteményt bevonjuk vele. Megszórjuk kókuszreszelékkel, és vizes késsel felszeleteljük. Nagyon finom, gusztusos sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.