Elkészítés: 1. A sütőt 180°C –ra (légkeverésnél 160°C) melegítjük. Kikenjük a muffinsütő mélyedéseit. Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a csokoládét.
2. A tojást felverjük. Hozzákeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot, az olajat és az írót. Hozzáadjuk a lisztes keveréket.
3. A tésztát a mélyedésekbe töltjük, de úgy, hogy egy réteg után egy teáskanálnyi nutellát teszünk a tészta közepére, majd ezt még egy réteg tészta követi. A sütőben (középen) 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük. 5 percig pihentetjük a tepsiben, kiszedjük, és hűlni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.