5 tojást egészben felverem stabil habbá,fokozatosan adom hozzá az 5 ek cukrot,ezután óvatosan belekeverem az 5ek lisztet,úgy hogy ahab ne törjön össze.Tűpróbával ellenőrzöm,de 20 percig ki sem nyitom a sütőt.Közben elkészítem a krémet(ha nem előző este,akkor teszek bele 5gramm zselatint megduzzasztok 25gramm vizben)A nutellát elkeverem a mascarponéval,és a felvert tejszínnel,majd mikróban pár másodperc alatt folyósítom a megduzzadt zselatint,kis krémmel kikeverem és fokozatosan a krémhez adom,kézi mixerrel keverve.Az oldalára is hagyok egy keveset,ez lesz az alapréteg.A külső krémhez megolvasztom a fehércsokit,a mascarponéhoz keverem majd lazítom a felvert tejszínnel.Szépen bevonom a tortát,mindenhol egyenletesen.A tetejére mehet mindenféle csoki
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.