Elkészítés: I. A puha margarint robotgéppel kikeverjük a kétféle cukorral. Egyenként dolgozzuk bele a tojásokat, majd a tejjel váltakozva adjuk hozzá a sütőporral elvegyített lisztet. A tésztát símitsuk margarinnal kikent, morzsával meghintett,kapcsos tortaformába. Előmelegített sütőben, 175 fokon süssük kb. 20 percet. Ha megsült, egy éles késsel óvatosan válasszuk el a karimától, és hagyjuk a formában kihűlni.
II. A tortalapot vízszintesen vágjuk ketté. Az alsó lapot helyezzük tortatálra és rakjuk köré a karimát. A tortabevonót és a nutellát együtt olvasszuk fel forró vízfürdő fölött. A tejszínt a habfixálóval verjük kemény habbá, majd vegyítsük bele krémet.
III: Az alsó piskótalapot kenjük meg egy kevés krémmel. Rakjuk ki málnaszemekkel, kenjük meg a krém felével, majd fedjük be a másik tortalappal. A tetejét és az oldalát vonjuk be a maradék krémmel. 3 órára tegyük be hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.