Elkészítés: Felfuttatom az élesztőt kis tejben pici cukorral, majd a többi hozzávalóval tésztát dagasztok. Kétfelé osztom, az egyik felébe beledagasztom a kakaót.
Pihentetés után a kakaós tésztát kinyújtom, szív alakot vágok ki belőle, amit megkenek nutellával. A fehér tésztát is kinyújtom, abból tésztarácsozóval kivágom a mintát a tetejére, ráhelyezem. Megkenem tojással, majd a maradék tésztákból elkészítem a díszítést a tetejére, csipkét a szélére, rózsákat, virágokat. Egyéni ízlés, tetszés szerint bármit.
Még egyszer lekenem az egészet, fél óra kelesztés után pedig 160-170 °C -os sütőben megsütöm.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.