Elkészítés: Keresünk egy szép nagy fazekat, hideg vizet öntünk bele, beletesszük csülkeinket, és 1 éjszakán át lefedve a hűtőben tartjuk.
Ha már meguntuk a lábáztatást, jól felforraljuk, hideg vízzel leöblítjük, majd szőrtelenítünk. Kozmetikázásunk végeztével a bőrt éles késsel szép barázdásra vágjuk.
Összekeverjük a sót, a borsot, és a mustárt, majd bekenjük vele a csülköt, különösen a barázdákat. Felnyársaljuk, rögzítjük, majd a parázshoz közel megpirítjuk, majd egyre feljebb téve megsütjük. Ez a folyamat mintegy 2 óráig tart, úgyhogy innivalóról gondoskodjunk. Az utolsó negyed órában kenegessük meg sörrel, hogy szép csillogó legyen.
Kínáljunk mellé rengeteg friss salátát, ropogós kenyeret, és természetesen pár láda frissen hűtött sört a kedvenceink közül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.