Elkészítés: A vadashoz a szalonnát, a hagymát és a zöldségeket felkockázzuk. A szalonnát kevés olívaolajon közepes lángon egy picit megpirítjuk, majd a hagymát, utána a zöldségeket adjuk hozzá. Végül, de nem utolsó sorban a húst. Felöntjük húslevessel, de lehet vízzel is.
Amikor a nyúl megpuhult, kiszedjük a húst belőle, összepasszírozzuk, majd hozzáadjuk a tejfölt és a mustárt, esetleg adhatunk még hozzá fehérborsot.
A zsemlegombóchoz a zsemlét felkockázzuk. A kockára vágott szalonnát kisütjük, majd félretesszük. 2 kanál zsírban pirosra pirítjuk a zsemlekockákat, majd beletesszük egy edénybe, és ráöntjük a tejet.
Kevés zsíron a habosra kevert tojásunkat a petrezselyemmel, a hagymával, a szalonnával és végül a liszttel megsütjük. Hozzáadjuk a tejben áztatott zsemle kockához, és összedolgozzuk.
Nagy gombócokat gyúrunk belőle, és forrásban lévő vízben lassú tűzön kifőzzük kb. 15 perc alatt.
A nyúlvadast a zsemlegombócokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.