A megmosott nyúlcombokat megtörölgetjük. A megtisztított vöröshagymát négy cikkre vágjuk. A fokhagymagerezdeket présen átnyomjuk. A meghámozott, megmosott burgonyákat hosszábann négyfelé vágjuk. Serpenyőben az olajat felhevítjük, és a combokat körös-körül erőteljesen megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékban a burgonyát és a kétféle hagymát megpirítjuk. A borral és a levessel felöntve, magas hőfokon, kb. 5 percig pároljuk. A zöldségeket tepsibe halmozzuk. Ráfektetjük a nyúlcombokat, és mellétesszük a cikkekre vágott paradicsomokat. A lecsipkedett rozmaringlevelekkel megszórjuk, alufóliával letakarjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 30 percig sütjük. Sóval, borssal ízesíjük. Friss franciakenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.