Elkészítés: A paradicsomokat megmossuk, majd kb. 1 percig forró vízbe tartjuk, hogy héját könnyen le tudjuk húzni. Ezt követően felkockázzuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, megmossuk. A gombát megpucoljuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, majd citromlével meglocsoljuk.
Az olívaolajat közepesen felhevítjük, a felaprított hagymát megpároljuk. A fokhagymagerezdeket is mellétesszük, és körülbelül 10 percig együtt főzzük. A felszeletelt gombát is a serpenyőbe tesszük, és még tíz percig főzzük. Az egészet sóval és borssal ízesítjük.
A kész feltétet apróra vágott petrezselyemmel és snidlinggel megszórjuk, a paradicsommal összeforgatjuk.
A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd a gombás raguval megtöltjük. Kínálhatjuk így is, de egy kis tejszínnel meglocsolva, sajttal megszórva meg is süthetjük 10-12 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.