Elkészítés: A paradicsomokat megmossuk, majd kb. 1 percig forró vízbe tartjuk, hogy héját könnyen le tudjuk húzni. Ezt követően felkockázzuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, megmossuk. A gombát megpucoljuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, majd citromlével meglocsoljuk.
Az olívaolajat közepesen felhevítjük, a felaprított hagymát megpároljuk. A fokhagymagerezdeket is mellétesszük, és körülbelül 10 percig együtt főzzük. A felszeletelt gombát is a serpenyőbe tesszük, és még tíz percig főzzük. Az egészet sóval és borssal ízesítjük.
A kész feltétet apróra vágott petrezselyemmel és snidlinggel megszórjuk, a paradicsommal összeforgatjuk.
A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd a gombás raguval megtöltjük. Kínálhatjuk így is, de egy kis tejszínnel meglocsolva, sajttal megszórva meg is süthetjük 10-12 perc alatt.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.