Elkészítés: Egy keverőtálba mérem a száraz összetevőket (liszt, cukor, vaníliás cukor, sütőpor), fakanállal összekeverem, majd beleütöm a 2 tojást, hozzáadom az olajat és a vizet. Jól összedolgozom, és kész is a tészta, ez kb. 1,5 perc!
Egy nagyobb mikrós tálat vagy jénait olajjal kikenek, és a masszát beleöntöm. Az egyetlen almánkat megpucolom, majd a húsát apró kockákra vágom, fahéjjal és kevés cukorral összekeverem, és a massza tetejére terítem egyenletesen, ez kb. időben megint 1,5 perc!
A jénait a mikróba betéve 7 perc alatt 750 Watton sütöm meg, ha kész, még azonnal nem szabad kinyitni a mikró ajtaját, várjunk vele vagy 20-30 másodpercet.
Ha kivettük a mikróból, egy lapos tányért helyezünk a jénaira, és egy mozdulattal fejtetőre fordítjuk az egészet. Gyönyörűen kicsúszik a tortánk a sütőtálból.
És voilaaaaaaa, kész az isteni almatortánk alig több mint 10 perc alatt! Tálaláskor mi csokiöntettel díszítettük. Egészségetekre!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.