A kápia paprikákat 15-18 percig sütjük a grillrácson, majd néhány percig hűlni hagyjuk. Közben finomra aprítjuk az olívabogyót és a petrezselymet, hozzákeverjük a krémsajtot, végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A kihűlt paprikákat meghámozzuk, kicsumázzuk, majd mindegyikből 2-2 szeletet vágunk. A paprikaszeleteket 1 púpozott teáskanálnyi töltelékkel megkenjük, felcsavarjuk és 15 percre a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt mindegyiket félbevágjuk, és enyhén pirított kenyérszeletekre tesszük őket.
Kínálható önállóan is, de hidegtálakra is kerülhetnek a szeletek. Ha előző nap készül, a paprikatekercseket érdemes zárt dobozban tárolni a hűtőszekrényben, és csak közvetlenül tálalás előtt szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.