Elkészítés: A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük, meghámozzuk és hosszában félbevágjuk.
A sárgákat kiemeljük, összekeverjük a reszelt hagymával, a margarinnal, a majonézzel, a tejföllel, sóval, borssal és az apróra vágott olajbogyó felével.
E masszát az egyik végén kilyukasztott nejlonzacskóba tesszük, és a fél tojásfehérjéket így könnyen megtöltjük.
Salátával bélelt tálra (tálcára) helyezzük, és a maradék felaprított olajbogyóval díszítjük. Hűtve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.