Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát felszeletelem és belerakom egy nagy tálba, ráöntöm az olajat, valamint beleteszem a babérlevelet, az őrölt borsot és a kaprot. Ezt jól összekeverem. A mellet megtisztítom, felszeletelem és besózom, utána belerakom a fűszeres olajba, lefedem és hűtőbe rakom. Másnap előveszek egy serpenyőt, a húsról a serpenyőbe öntök egy kis olajat, és ebben sütöm ki a húst. A tálban lévő maradék olajat leszűröm egy üvegbe, és ezt később más ételekhez bátran használom. A hús kisütése után a serpenyőbe belerakjuk a kapros hagymát, egy kicsit megdinszteljük, majd a hússal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.