Elkészítés: A csokoládét összetördeljük, és egy lábosban, gőz felett felolvasztjuk. Hozzáadjuk a vajat, és simára keverjük.
A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük. Robotgéppel összekeverjük a tojásokat, a cukrot és a csipet sót, majd keverés közben beleszitáljuk a lisztet. Végül hozzáadjuk a csokoládés-vajas krémet, és simára keverjük.
A tésztát elterítjük egy 22 centis kapcsos tortaformában, és a sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. A tortát tálra tesszük, levesszük róla a kapcsos tortaformát, és hagyjuk langyosra hűlni. Ízlés szerint választott tej- vagy étcsokoládé-forgácsokkal díszítjük.
Közvetlenül a sütés után a torta belseje még csaknem teljesen folyós. Langysan a legfinomabb, amikor még kissé lágy a közepe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.