Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük. A mandulát, a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport összekeverjük, a tojásos masszához keverjük. A tésztamasszát 3 részre osztjuk, sütőpapírral bélelt tepsiben külön-különmegsütjük 180 fokon. A tepsi mérete: 23×38 cm.
A krémhez a tejszínt felmelegítjük, a csokoládét apróra tördelve beleszórjuk, felolvadásig melegítjük. Kevergetve hűlni hagyjuk, majd a hűtőszekrénybe tesszük.
A lapokat rumaromával összekevert kávéval egy ecset segítségével lekenjük.
A hűtőben várakozó csokoládés krémet jól kihabosítjuk, és a lapok közé töltjük, egy keveset hagyunk a felső lapra is.
A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, és a süteményt bevonjuk vele.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.