Elkészítés: Tejben felfuttatjuk az élesztőt egy csipet cukorral és sóval, majd összekeverjük a liszttel, a maradék tejjel, a kristálycukorral, a 3 tojás fehérjével, az étolajjal és az olvasztott margarinnal. Robotgép segítségével lágy kelt tésztává dagasztjuk. Melegebb helyen duplájára kelesztjük.
Közben elkészítjük a krémet: a margarint kikeverjük a vaníliás cukorral, a porcukorral és a kakaóval.
Ha megkelt a tészta, 6 cipóra osztjuk, a cipókat 3 mm vastagságú téglalapokra kinyújtjuk, megkenjük a krémmel, felsodorjuk, és hármat-hármat összefonunk.
Kikent tepsibe tesszük, tojássárgájával a tetejét megkenjük. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.