A joghurtot beleöntjük a tojássárgájába és hozzáadunk 7 dkg cukrot és a vaníliás cukrot is. Hozzáadjuk a lisztkeveréket, majd habverővel egyneművé keverjük.
A tojásfehérjét elkezdjük felverni félkemény habbá és végül hozzáadjuk a maradék cukrot is.
Lassan, egyenletesen adagolva, hozzáadjuk a tojássárgájás masszát, ügyelve arra, hogy ne törjön össze a hab.
Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe vagy tortaformába beleöntjük a masszát, és légkeveréses funkcióval, 180 fokon, 18-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.