Elkészítés: A tésztához a margarint, a porcukrot, az egész tojást és a tojássárgáját habosra verjük a tejet is
apránként hozzáadva.
2 órát pihentetjük, majd összegyúrjuk a sütőporos liszttel, s kis gombócokat formálunk belőle, közepesen meleg sütőben világosra sütjük.
Még melegen kikaparjuk a belsejét, a kikapart morzsalékot sütőrummal meglocsoljuk. A darált diót összekeverjük a margarinnal, a cukorral és a rumos morzsával. Ezzel a krémmel megtöltjük a gombócokat, kettesével összeragasztjuk.
Az egyik oldalát vérnarancs-, a másikat
dióaromával színezzük, tojásfehérjében
megforgatjuk, s frissen kristálycukorban
meghempergetjük. Apró, kis zöld levélkékkel díszítjük. Szellős helyre tesszük száradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.