Elkészítés: A 6 tojásból, a cukorból és a lisztből piskótatésztát készítünk, kikent, liszttel beszórt kerek tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, a tetejéről levágunk egy ujjnyi vastag szeletet, és kis darabokra morzsoljuk.
A krémhez a tojásokat habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a liszttel, folytonos kevergetés mellett felengedjük a tejjel, és kis lángon vagy gőz fölött sűrű krémmé főzzük. Belekeverjük az elmorzsolt piskótát.
A piskótalapot visszatesszük a tortaformába, és a kihűlt krémet elegyengetjük rajta. A tetejét kirakjuk a cikkekre vágott lecsurgatott őszibarackszeletekkel. 1,5 dl befőttlevet felmelegítünk, 2 evőkanálnyi zselatint keverünk hozzá, és bevonjuk vele a torta tetejét.
Hűtőbe tesszük 2 órára, hogy megdermedjen, majd a tortaformát eltávolítva tálaljuk a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.