Előkészítés: A csirkemelleket megmossuk, ha vastagok, hosszában kettévágjuk, majd alaposan megkenjük a joghurttal, és letakarva 1-2 napig a hűtőszekrényben pácoljuk.
Elkészítés: Felhasználás előtt a húst sóval, borssal, fűszerkeverékkel fűszerezzük, és kevés olajon, vagy grillen megsütjük. Köretnek tésztasalátát adhatunk mellé. A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük (készíthetjük maradék tésztából is), kihűtjük. Kikeverjük a joghurtot, a mustárt, a majonézt, sóval, borssal ízesítjük, és összekeverjük a tésztával. Kockákra vágjuk a sajtot, a tojást, és megmossuk, felcsíkozzuk a zöldségeket. Mindezeket hozzákeverjük a tésztához, és salátalevélre kitálaljuk. Mellé helyezzük a húst, és így kínáljuk.
Munka :kb. 30 perc
Fogyasztható: 1-2 nap múlva
1 adagkörettel: 573 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.