Elkészítés: A padlizsánt megmossuk, 1 centisre szeleteljük, mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk, kb. fél órát hűtőben pihentetjük. A gombát, a sonkát és a snidlinget apróra vágjuk. 4 dkg margarinon megpároljuk a gombát, amikor a levét már majdnem teljesen elfőtte, hozzáadjuk a sonkát, együtt pirítjuk kicsit, majd rászórjuk a Knorr Rafinériát, elkeverjük a tejjel, kevergetve besűrítjük, a snidlinget is hozzáadjuk. A padlizsánszeleteket letöröljük, mindkét oldalát bekenjük olvasztott margarinnal, forró grillbe tesszük. Egyik oldalát megsütjük, megfordítjuk, ráöntjük a ragut, sajttal megszórjuk, megsütjük. Paradicsomsalátával önmagában, esetleg köretnek tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.