A gombás-tormás padlizsántekercs elkészítéséhez padlizsánt megmossuk, a szárát levágjuk, és vékonyra felszeleteljük. Besózzuk, és 1 órára félretesszük, hogy a kesernyés levét kidobja. A lecsepegtetett padlizsánszeletek mindkét oldalát olajon elősütjük.
Közben a gombát egy csipet sóval és borssal megpároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a fokhagymát, a tormát és a zsemlemorzsát, és 5 percig pihentetjük (addig a zsemlemorzsa felissza a felesleges leveket).
Végül belekeverjük a majonézt, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. A masszával megtöltjük a padlizsánszeleteket, egyik végére halmozzuk, szorosan feltekerjük, és grillrácsra sorakoztatva pár perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.