Elkészítés: A padlizsánt ujjnyi (szivarnyi) vastag darabokra vágjuk, enyhén besózzuk, fűszerezzük, fél órát állni hagyjuk.
A tojás sárgájából, lisztből, sörből, kevés olajból sűrű palacsintatésztát készítünk. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, belekeverjük a masszába, beleszórjuk a szezámmagot is, picit sózzuk.
A padlizsándarabkákat lecsepegtetjük,
beleforgatjuk a masszába, forró olajban egyik felét fedővel, majd anélkül szép rózsaszínűre sütjük.
Főételnek, körítésnek tartárral kitűnő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.