Elkészítés: A padlizsánt megmossuk, felkockázzuk, besózzuk, és kb. fél órára állni hagyjuk.
A fél óra elteltével kis olajon megpároljuk, megpirítjuk. Fokhagymát reszelünk bele, majorannával, borssal, ételízesítővel ízlés szerint fűszerezzük, majd félrerakjuk hűlni.
Közben elkészítjük a besamel mártást. Lisztből és olajból csinálunk egy sima rántást, amit tejjel felöntünk. Gyors mozdulatokkal kevergetjük, amíg krémes állagú nem lesz.
Ha kész, a mártást és a padlizsánt összeturmixoljuk, vagy robotgéppel csomómentesre keverjük.
Friss pirítósra kenve, sajttal a tetején a legfinomabb. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.