Elkészítés: A padlizsánt, a paprikát és a paradicsomot megsütjük (a grill a legjobb, de süthető sütőben is). 1 napot állni hagyjuk. Lehúzzuk a sült héjakat, a paprikát kicsumázzuk, a paradicsomnak csak a húsát használjuk. A padlizsánt késsel egészen apróra vagdaljuk. A paprikát, a paradicsom húsát, a majonézt, a vajat és a tört fokhagymát botmixerrel péppé keverjük, sózzuk, borsozzuk. Ínyencek és a csípőset szeretők pár csepp chiliolajat is tehetnek bele, úgy sokkal finomabb. A finomra darabolt padlizsánt és az összemixelt többi hozzávalót összekeverjük, és hűtőben jól lehűtjük. Ha marad belőle, 4-5 napig is eláll. Pirítóssal kiváló előétel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.