Elkészítés: A hagymát lereszelem, az olajon megfuttatom, majd rárakom a húst, fedő alatt kb. 10 percig párolom, hozzáadom a reszelt zöldségeket, ezekkel tovább párolom kis lángon. Kb. 10 perc múlva hozzáadom a doboz paradicsompürét és 3 doboz vizet (lényeges, hogy a víz a paradicsom háromszorosa legyen). Belerakom a fűszereket, és fedő alatt kb. fél órát főzöm. Közben kisütöm a palacsintákat (kb. 12 darabot). Ha mindez megvan, egy sütőedényben (jénaiban vagy tepsiben) rétegenként lerakom, az alsó és a felső réteg palacsinta legyen. A felső rétegre kerül a tejföl, arra pedig a reszelt sajt. Sütőben, fedő nélkül, közepes lángon megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.