Elkészítés: A habos palacsinta alapreceptje szerint elkészítjük a tésztát, 8 palacsintát sütünk belőle, melegen tartjuk. 15 dkg sajtot finomra, a többit durvára lereszelünk. A póréhagymát jól megmossuk, megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, a forró vajon 5 percig pároljuk. A tojássárgáját a tejjel, a finomra reszelt sajttal és a liszttel elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, végül hozzáadjuk a pórét is. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A palacsintákat a forró pórékeverékkel vastagon megkenjük, feltekerjük, a durvára reszelt sajttal megszórjuk, és a sütőben átforrósítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.