Elkészítés: A mártáshoz a hagymát szálasra vágjuk, és 5 dkg vajon párolni kezdjük. Mikor félig kész, hozzáadjuk a megpucolt, felszeletelt almát, tovább pároljuk. Hozzáadjuk a krémsajtot, a fűszereket, pici sót és összeforraljuk. Botmixerrel pépesítjük, majd kis tejjel felöntjük mártás sűrűségűre, összeforraljuk, kicsit állni hagyjuk.
A halat kiengedjük. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, és nagy lángon, vajon elősütjük, hogy egy kis színt kapjon.
Vajjal kikent tepsibe fektetjük a halszeleteket, eloszlatjuk rajtuk a mártást. 210 fokos sütőben addig sütjük, amíg a mártás megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.