Elkészítés: A csirkemell sütése előtt a panírt állítjuk össze. A zsemlemorzsába szórunk fokhagymaport, majd kevés olajon kicsit megpirítjuk. Pár perc múlva, amint kihűlt, beletesszük a friss, apróra vágott petrezselyemzöldet. Mehet bele bőven, ha szereti a család, majd szórunk bele szintén bőven reszelt trappistasajtot, sót, borsot. Ezután csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd natúr megsütjük. Amint elkészült, megkenjük a mustárral elkevert tejszínnel, beleforgatjuk az előbb elkészített panírba, és már kész is. Köretként salátával vagy pürével, rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.