Elkészítés: A vizet feltesszük egy fazékba, a többi hozzávaló fűszereket, hagymákat beletesszük, hozzáöntjük a paradicsomlét. Amikor a hagyma belefő, kivesszük a levesből.
Olajon a liszttel zsemleszínű rántást készítünk, meghintjük pirospaprikával, vízzel csomómentesre keverjük, és a levesbe öntjük.
Összekeverjük, majd egyet forraljuk, és kész is van. A végén még ízesíthetjük ízlésünk szerint cukorral, fűszerekkel.
A sajtgaluska hozzávalót kikeverjük, nokedli állagú tésztát kapunk.
Forró, lobogó, sós vízben kifőzzük.
Tálaláskor a tányérba szedjük a sajtos galuskát, és levest merünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.