Elkészítés: A paradicsomot kicsit lecsepegtetjük, majd nagyobb darabokra felvágjuk. A halat kifilézzük, és szintén feldaraboljuk. A fokhagymát apróra vágjuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd beletesszük a fokhagymát, és pár pillanatig kevergetve megfuttatjuk (én levettem a gázról, és úgy kevertem bele a fokhagymát, nehogy megégjen). Ezután hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és óvatosan összekeverjük. Ízlés szerint fűszerezzük, majd aláöntjük a bort, és pár percig főzzük, hogy besűrűsödjön.
Ekkor beletesszük a feldarabolt halat, majd óvatosan összeforgatjuk. 2-3 percig még főzzük, majd a gázt elzárva, a serpenyőt lefedve még kicsit állni hagyni, hogy az ízek jól összeérjenek.
Közben enyhén sós vízben kifőzzük a spagetti tésztát, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, és rögtön tálaljuk: tányérra tesszük a lecsepegtetett tésztát, rákanalazzuk a paradicsomos-halas ragut, majd mozzarellát csipkedünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.